Academie

 

Marian Cotoi lanseaza noi hairstilisti in Bucuresti!

La 16 ani de la revenirea in Romania, hairstylist-ul Marian Cotoi lanseaza acum Academia de Coafura “Marian Cotoi” in Bucuresti.

Marian Cotoi, absolvent al celebrului Institut de Bioestetica si Coafura “Pitteurs” Liege, Belgia, cu o vasta experienta acumulata in saloane celebre din Europa, ambassador L’Oreal Professional si director artistic Vitality’s si Goldwell, mesagerul unei viziuni evoluate de coafura creand fascinatie si armonie in saloane, podiumuri de prezentare si show-uri de coafura, vine acum in sprijinul  celor talentati in domeniul coafurii, oferindu-le ocazia sa invete meserie de la cei mai buni specialisti si sa-si formeze o cariera profesionala in acest domeniu.

In cadrul academiei se vor desfasura atat cursuri de claificare, cat si cursuri de specializare. Acestea se vor desfasura sub indrumarea hairstylist-ului Marian Cotoi.

Cursurile vor avea loc in spatiu special amenajat, unde in prezent functioneaza si Salonul Marian Cotoi, din Strada Austrului 54, sector 2, Bucuresti.

Inscrierile au loc la sediul salonului din Strada Austrului nr 54, sector 2, Bucuresti. Pentru orice detalii, ne puteti contacta telefonic la numarul 0728.265.661.

Pe parcursul cursurilor de calificare, cursantii vor invata atat notiunile de teorie ce stau la baza meseriei de hairstylist, cat si diverse tehnici avansate de coafat in functie de eveniment, fizionomie, adaptarea coafurii conform tinutei, tehnici de tunsori si de colorimetrie, dar si cum sa cum sa-si organizeze si gestioneze propriul salon de infrumusetare.

De asemenea, specialistii in domeniu care doresc sa se perfectioneze si sa fie la curent cu noile tehnici de tunsoare si culoare sau cele mai noi produse in domeniul hairstyling-ului vor putea sa aleaga unui din cursurile de specializare din cadrul academiei.

Practica se face atat pe cap manechin cu par natural, cat si cu modele aduse din exterior sau pe modele aduse de cursanti, pe care acestia doresc sa lucreze, astfel incat nu veti avea nevoie de cursuri suplimentare pentru a putea profesa la un nivel profesional.

Inscrierile pentru cursuri se fac si online, in formularul inclus:  http://www.mariancotoi.ro/cursuri-calificare/ .

Locurile sunt limitate!!

Taxele percepute pentru fiecare curs sunt mentionate in sectiunea aferenta cursului respectiv. Cei care se inscriu la cursurile de calificare, beneficiaza de diferite discounturi.

Sistem avantajos de rate! Pentru cei care doresc sa achite in rate, prima rata in valoare de 950 lei se achita la inceputul cursului, a doua rata, in valoare de 900 lei, se achita in a doua luna de curs.

Pentru inscriere, doritorii trebuie sa ne transmita un email pe adresa academia@mariancotoi.ro in care sa ne precizeze numele si prenumele, data nasterii, localitatea unde locuiesc si numarul de telefon, urmand apoi sa fie contactati de echipa academiei Marian Cotoi pentru mai multe detalii despre procesul de inscriere.

La sfârşitul cursurului de coafor vei primi un certificat de absolvire acreditat de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei şi Cercetării si o diploma din partea Academiei Marian Cotoi. Acestea îţi vor permite să profesezi în meseria de coafor în România, cât şi în orice altă ţară din Uniunea Europeană.

Dupa terminarea cursului de coafura, orice cursant se va putea angaja intr-un salon pentru a lucra.IMG_8236

Cei mai talentaţi absolvenţi vor primi de la Academia Marian Cotoi un stagiu de perfecţionare cu durata de un an de zile în salonul sau din Bucuresti.

Urmareste-ne pe Facebook!

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Academia de Coafura Marian Cotoi unde vom posta detalii și informații despre cursurile noastre.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Facebooktwittergoogle_plus