Workshop “Honma Tokyo Coffee Party”

Honma Tokyo Coffee Party

Cand: 19 Septembrie 2018, orele: 10:00-17:00

Seminar indreptare par cu keratina si botox 19 septembrie 2018

Seminar Workshop gratuit indreptare par cu keratina si botox

Vă invităm la un altfel de eveniment profesional, unde veți putea, prin propria experiență, să vă convingeți de eficiența produselor revoluționare, de ultimă generație, de îndreptare şi regenerare a părului, de la Honma Tokyo, pe bază de keratină şi botox.

Honma Tokyo este cel mai apreciat brand de produse cosmetice pentru îndreptarea şi regenerarea părului în Rusia (nr. 1), Ucraina (nr. 1), Italia, Emiratele Arabe Unite, UK, Olanda, Franța, Portugalia, Australia, America de Sud.

Tratamentele Honma Tokyo combină avantajele keratinei braziliene cu inovațiile din tehnologia japoneză, pentru a obține produse de calitate superioară, ce sunt înregistrate şi acceptate pe piața Europeană, pe care o cuceresc cu rapiditate.

Prezentăm trei tratamente într-o singură zi.

Nu trebuie să aduceți modele, noi avem grijă de acest aspect și nu trebuie să luați cu voi nici un fel de instrumente de lucru. Veți primi aici tot ce aveți nevoie.

In plus, veți primi în cadrul evenimentului, la alegere, unul din urmatoarele seturi pe care le puteți testa şi voi acasă sau la salon:

✔ Kit Keratina Coffee Premium 150ml
✔ Keratina PlastHair Bixyplastia Kit 150ml
✔ Kit H-Brush Botox 150ml
✔ Kit Keratina Organică Coffee Green 150ml

Dacă aveți timp să studiați produsele pe site-ul www.HonmaTokyo.ro şi vă puteți decide cu produsul dorit, vă rugăm să ne anunțați din timp preferința voastră, pentru a vă rezerva kit-ul dorit (mesaj privat pe pagina de Facebook a Academiei).

Vă puteți înscrie trimițând mesaj privat pe pagina de Facebook a Academiei .
Locul vă este garantat doar după confirmarea noastră.

Hairstylist-ul Marian Cotoi Brand Ambassador al gamei de produse profesionale Homna Tokyo in Romania şi reprezentanții companiei Honma Tokyo vă vor dezvălui toate secretele.

Şi ca să vă mulțumim că acum sunteți specializați în efectuarea tratamentelor cu produsele de la Honma Tokyo, la sfârșit veți primi un certificat înregistrat de la Honma Tokyo România.

Beneficii: Kit-ul de produse oferit la prețul special de testare de NUMAI 150 lei (pret intreg 244 lei)

Acest eveniment este oferit GRATUIT hairstyliştilor care doresc să se specializeze în utilizarea produselor Honma Tokyo.

Inscrieri:

☎️ 0728265661 sau 0744609028
Mesaj privat pe pagina de Facebook a Academiei .

Facebooktwittergoogle_plus