‎Seminar Specializare – Keratin & Botox Hair

Seminar Specializare Tratamente – Keratin & Botox Hair Seminar Specializare Tratamente Keratina Botox Honma Tokyo Marian Cotoi

Bucuresti, 20 Martie 2019, orele: 10:00-17:00

Honma Tokyo este cel mai apreciat brand de produse cosmetice de ultimă generație, pe bază de keratină şi botox, pentru îndreptarea şi regenerarea părului.

Tratamentele Honma Tokyo combină avantajele keratinei braziliene cu inovațiile din tehnologia japoneză, pentru a obține produse de calitate superioară, ce sunt înregistrate şi acceptate pe piața Europeană, pe care au cucerit-o cu rapiditate.

Seminarul va fi format din două părţi:

🔹️teorie: vom vorbi despre structura firului de par, despre compozitia chimica a produselor Honma Tokyo si cum actioneaza ele pe diverse tipuri de par, va vom oferi exemple si vom discuta despre modul in care aceste tratamente pot fi combinate pentru a beneficia de cele mai eficiente tratamente de indreptare si regenerare a parului
🔹️practica: în partea practică a seminarului nostru vom face trei proceduri cu produse diferite

In cadrul evenimentului, veti primi la alegere urmatoarele seturi pe care le puteți testa şi voi acasă sau la salon:

Honma Tokyo tratamente keratina botox bixyplastia coffee premium green saloanele Marian Cotoi
✔ Kit Keratina Coffee Premium 150 ml
✔ Keratina PlastHair Bixyplastia Kit 150 ml
✔ Kit H-Brush Botox 150 ml
✔ Kit Keratina Organică Coffee Green 150 ml

Dacă aveți timp să studiați produsele pe site-ul www.HonmaTokyo.ro şi vă puteți decide cu produsul dorit, vă rugăm să ne anunțați din timp preferința voastră, pentru a vă rezerva kit-ul dorit (mesaj privat pe pagina de Facebook a Academiei).

✏ Vă puteți înscrie trimițând mesaj privat pe pagina de Facebook a Academiei .
Locul vă este garantat doar după achizitionarea minimum a unui set din cele mentionate mai sus si a confirmarii noastre.

Hairstylist-ul Marian Cotoi – Brand Ambassador in Romania al gamei de produse profesionale HONMA TOKYO şi reprezentanții companiei Honma Tokyo in Romania vă vor dezvălui toate secretele.

❗ La finalul seminarului, veți primi un certificat de specializare in efectuarea tratamentelor de indreptare si regenerare a parului cu keratina si botox, înregistrat la Honma Tokyo România.

Doar stilistii cerificati vor avea dreptul de a comanda produsele Honma Tokyo.

🎁 Beneficii: Kit-ul de produse oferit la prețul special de testare de NUMAI 150 lei (pret intreg 244 lei)

Acest eveniment este oferit GRATUIT hairstyliştilor care doresc să se specializeze în utilizarea produselor Honma Tokyo.

☎️ 0728265661 sau 0744609028