Academie

Marian Cotoi lanseaza noi hairstilisti in Bucuresti si Craiova!

La 16 ani de la revenirea in Romania, hairstylist-ul Marian Cotoi a lansat Academia de Coafura “Marian Cotoi” in Bucuresti, iar ulterior s-a extins si in Craiova pentru cei din zona Olteniei care isi doresc sa urmeze o scoala de pregatire dupa modelul occidental.

Marian Cotoi, absolvent al celebrului Institut de Bioestetica si Coafura “Pitteurs” Liege, Belgia, cu o vasta experienta acumulata in saloane celebre din Europa, ambassador L’Oreal Professional si director artistic Vitality’s si Goldwell, mesagerul unei viziuni evoluate de coafura creand fascinatie si armonie in saloane, podiumuri de prezentare si show-uri de coafura, vine acum in sprijinul  celor talentati in domeniul coafurii, oferindu-le ocazia sa invete meserie de la cei mai buni specialisti si sa-si formeze o cariera profesionala in acest domeniu.

In cadrul academiei se desfasoara atat cursuri de calificare, cat si cursuri de perfectionare si specializare, individuale sau in grup organizat. Acestea se desfasoara sub indrumarea hairstylist-ului Marian Cotoi.

Cursurile au loc in spatiile special amenajate din Bucuresti si Craiova, unde in prezent functioneaza si Saloanele Marian Cotoi (Bucuresti, Strada Austrului 54, sector 2 si Craiova, Strada Ulmului 24A) .

Inscrierile au loc in ambele locatii din Bucuresti si Craiova. Pentru orice detalii, ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon 0728.265.661 si 0744 609 028.

Pe parcursul cursurilor de calificare, cursantii vor invata atat notiunile de teorie ce stau la baza meseriei de hairstylist, cat si diverse tehnici avansate de coafat in functie de eveniment, fizionomie, adaptarea coafurii conform tinutei, tehnici de tunsori si de colorimetrie, dar si cum sa cum sa-si organizeze si gestioneze propriul salon de infrumusetare.

De asemenea, specialistii in domeniu care doresc sa se perfectioneze si sa fie la curent cu noile tehnici de tunsoare si culoare sau cele mai noi produse in domeniul hairstyling-ului vor putea sa aleaga unul din cursurile de perfectionare sau specializare din cadrul academiei.

Practica se face atat pe cap manechin cu par natural, cat si cu modele aduse din exterior sau pe modele aduse de cursanti, pe care acestia doresc sa lucreze, astfel incat nu veti avea nevoie de cursuri suplimentare pentru a putea profesa la un nivel profesional.

Inscrierile pentru cursurile de calificare se fac si online, in formularul inclus:  https://www.mariancotoi.ro/cursuri-calificare/ .

Locurile sunt limitate!!

Taxele percepute pentru fiecare curs sunt mentionate in sectiunea aferenta cursului respectiv. Cei care se inscriu la cursurile de calificare, beneficiaza de diferite discounturi.

Sistem avantajos de rate! Pentru cei care doresc sa achite in rate suntem flexibili si oferim diverse optiuni.

Pentru inscriere, doritorii trebuie sa se prezinte in locatiile academiei cu actele necesare pentru inscriere.

La sfârşitul cursului de coafor vei primi un certificat de absolvire acreditat de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei şi Cercetării si o diploma din partea Academiei Marian Cotoi. Acestea îţi vor permite să profesezi în meseria de coafor în România, cât şi în orice altă ţară din Uniunea Europeană.

Dupa terminarea cursului de calificare in meseria de COAFOR, orice cursant se va putea angaja intr-un salon pentru a lucra sau isi poate deschide propia afacere pentru a lucra pe cont propriu. IMG_8236

Cei mai talentaţi absolvenţi vor primi de la Academia Marian Cotoi un stagiu de perfecţionare cu durata de o luna de zile într-unul din saloanele sale.

Urmareste-ne pe Facebook!

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Academia de Coafura Marian Cotoi unde vom posta detalii și informații despre cursurile noastre, dar si diverse postari cu lucrari realizate de cursantii nostri din timpul cursului sau efectuate de ei in mod individual.

Vă aşteptăm cu drag!