Curs calificare COAFOR – Februarie 2021 in Craiova

Curs Calificare Coafor – Februarie 2021 – Craiova

Alege o cariera in domeniul coafurii! Invata o meserie alaturi de hairstylist-ul Marian Cotoi!

Fie ca esti la inceput de drum sau te-ai hotarat sa incepi un business nou, iar tot ce tine de par te atrage si te fascineaza, atunci acesta ar fi unul dintre cele mai bune motive sa incepi aceasta meserie.

Cursul de formare si calificare in meseria de COAFOR, gandit si oferit de maestrul Marian Cotoi, NU este un simplu curs de coafor de la care pleci cu o hartie pe care scrie ”Certificat de Calificare”, ci este un program complet de dezvoltare atat profesionala, cat si personala, la cel mai inalt nivel.

Vei invata tot ce trebuie sa stii pentru a fi un bun profesionist:

  • Tunsoare
  • Coafura
  • Colorimetrie
  • Tehnici avansate de vopsit (suvite, ombre, balayage)
  • Tehnici de comunicare si relationare in aceasta meserie si in viata de zi cu zi
  • Modalitati de promovare si cum sa devii vizibil in mediul online.

De asemenea, daca vrei sa-ti faci propriul business, iti putem oferi, la cerere, consultanta in managementul unui salon.

Cursul dureaza 4 luni si jumatate, zilele de curs sunt luni, marti si miercuri intre orele 10.00 – 15.00. Programul se prelungeste in timpul orelor de practica in functie de tema cursului.

Cursul de coafor include partea de teorie, practica si observatie in salon.

La finalul programului primesti diploma de coafor acreditata de Ministerul Educatiei si Muncii si recunoscuta in tarile UE si diploma emisa de Academia de Coafura Marian Cotoi.

Academia are parteneriat cu Axelle, Beauty One si Honma Tokyo Romania, ceea ce inseamna ca in cadrul cursurilor noastre utilizam produse profesionale de foarte buna calitate, iar cursanții noștri au posibilitatea de a achiziționa aceste produse la prețuri avantajoase.

Documente necesare pentru înscriere :
– Copie carte identitate
– Copie certificat naştere
– Copie certificat casatorie (daca este cazul)
– Diplomă sau adeverinţa a absolvirii a minim 10 clase
– Adeverinţă medicală (apt pentru începerea cursului).

Dupa absolvirea cu succes a examenului si obtinerea diplomei de calificare coafor, poti sa incepi sa lucrezi intr-un salon sau sa iti deschizi propriul salon.

Dovada pregatirii la cel mai inalt nivel sunt cursantii nostri care lucreaza in propriile saloane si care beneficiaza in continuare de suport profesional din partea noastra.

Pentru înscrieri și informații suplimentare:

Telefon: 0723 318 071

Facebook: Academia de Coafura Marian Cotoi

Urmeaza pasii de aici: https://m.me/academiamariancotoi