Marian Cotoi

Daca vreti sa fiti in trend cu ceea ce se poarta, daca vreti sa va definiti sau sa va redefiniti un stil care sa fie in trend dar si adaptat fizionomiei dvs, a stilului dvs de viata, personalitatii dvs, daca vreti sa aveti parte de cele mai bune tratamente si sfaturi referitoare la podoaba capilara, aveti in Marian Cotoi unul dintre cei mai buni si renumiti profesionisti din tara.

Marian Cotoi este mesagerul unei viziuni evoluate de coafura creand fascinatie si armonie in saloane, podiumuri de prezentare si show-uri de coafura. Este un artist si un mesager original al frumosului, impunandu-se in ultimii ani ca un brand veritabil.

Este absolvent al celebrului Institut de Bioestetica si Coafura “Pitteurs” la Liege, Belgia (1994 – 1997) precum si a cursurilor de Manangementul Firmei al aceluiasi Institut.

salon-3

De la revenirea in tara, a fost:

– Ambasador “L’Oreal Professional” Romania (2000 – 2003).
– Director Artistic “Vitality’s” Romania (2004 – 2007),

– Director Artistic Goldwell Romania (2007 – 2015).

Specializari in “Tunsoare, culoare, tendinte” la:

– “Frank Rausch la Academie de Paris” cu Valerio Bertrand si Cristoph Adric
– Academia Gandini, Milano
– Academia “Tony & Guy” Bucuresti.

Specializari Brand-uri :

– “L’Oreal” si “Perma” la Liege, Bruxelles, Paris
– “Wella” si “Schwarzkhop” la Liege, Bruxelles, Koln
– “Vitality’s” – Karel van Driessche la Gent, Belgia
– “Galeriile Africane” “Tehnici Afro” la Bruxelle, Ixelle
– “Jean Claude Biguinne” la Charleroi, Belgia
– Frankfurt – tehnica de coloratie si tendinte Goldwell

A colaborat cu:
– Valencia tehnica de coloratie Elumen si tendinte, Goldwell
– Saloanele “Jaques Dessagne” si “Camille Albane” la Liege, Belgia in calitate de Hair Stylist
– “Stil Art by Marian Cotoi” Director Artistic, Complex Orhideea
– Salonul “Hair Revolution” by G.V. din Plaza Romania

A obtinut:
– Premiul pentru “Cel mai activ barbat (profesionisti) in slujba femeii” la Revista “IOANA”;
– Premiul pentru “Cel mai bun stilist” (“The Best Stylist”) la Fashion Summer Festival;

A fost nominalizat pentru Premiul pentru “Cel mai bun stilist din Romania” de mai multe ori, iar in 2015 s-a numarat printre finalistii concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania”.
salon-5

Concursuri, evenimente colaborari in diverse perioade de la revenirea in tara:

– “Miss Romania” la Bucuresti. Miss Litoral” la Mamaia, “Miss Ineternational Peace” la Mamaia, “Miss Herculane” la Baile Herculane, “Miss Oltenia” la Craiova, “Top Model Romania” la Bucuresti, “Summer Fashion Festival” la Mamaia, “Festivalul Stundentesc” la Timisoara, “Festivalul JOLIDON” la Cluj, “Romanian Fashion Week” la Iasi, Show-uri de coafura in cluburile “Xtasy”, “Krypton” si “East 17” la Craiova “Bucharest Fashion Week” la Bucuresti, “Craiova Spring Fashion Festival” la Craiova, “Craiova Summer Fashion Festival”, Hair Show la Targul Cosmetic;

– A fost hair-stylistul grupului ANDRE, iar echipa de stylisti si make-up artisti “Marian Cotoi” a colaborat cu designerii Catalin Botezatu, Wilhelmina Arz, Agnes Toma, Liliana Þuroiu Udrea, Cristophe Guillarme, Rianna de Witte.George Hojbota (colectia “Fargo”), Dorin Negrau, Mircea Barbulescu (colectia “Eternul feminin” a Casei “Barok”). A semnat coafurile multor vedete, ale protagonistilor videoclipurilor Cristinei Spatar, lui Bogdan Bratu si al Calendarelor Agentiei ONE MODELS;

A lucrat in cele doua saloane proprii din Craiova cu echipe de profesionisti pe care el insusi i-a format in cadrul Academiei “Marian Cotoi”.

Are dubla cetatenie, romana si belgiana.

salon-6

Academia din Craiova a functionat 8 ani – urmeaza a fi relansata in Bucuresti, a lansat peste 100 de tineri hair-stylisti proveniti din mai multe orase ale tarii.