Saloanele de Coafura Marian Cotoi se redeschid din 15 Mai!

E oficial! Redeschidem Saloanele Marian Cotoi

Pentru că deja s-a anunțat oficial deschiderea saloanelor de infrumusetare si sunt cereri pentru programări, va comunicăm că vom incepe sa lucram începând cu data de 15 Mai, pentru a reuși să răspundem tuturor solicitărilor! ❤

În perioada 15-20 Mai va fi deschis Salonul din Craiova, iar incepand cu 21 Mai va fi deschis Salonul din Bucuresti, urmand ca apoi sa functionam dupa programul normal de lucru:

  • Salon Bucuresti: J – S 9.00-21.00
  • Salon Craiova: L – Mi 9.00-21.00

Puteți face programari prin mesaj Whatsapp sau telefonic astfel:

  • Pentru Salonul din Bucuresti: 0728 265 661
  • Pentru Salonul din Craiova: 0744 609 028

Pe fondul situatiei generate de COVID-19, dorim să vă asigurăm că activitatea noastră se desfășoară în condiții de siguranță. Am luat toate masurile necesare astfel incat sa evitam orice situatie nefericita.

✅ Toti angajatii urmeaza o rutina stricta privind atat protectia lor cat si a celor din jur. Angajații vor purta mască și mănuși de protectie, iar dacă situația impune, și vizieră de protecție.

✅ Igienizam si dezinfectam permanent perimetrul in care ne desfasuram activitatea.

✅ Accesul în salon se va face doar pe baza programării! Va rugam sa nu veniti insotit(a).

✅ Dacă ajungeti mai devreme de ora stabilita, va rugam sa așteptați afara pana va pleca persoana aflată în interior și dezinfectarea spațiului este gata!

✅ Dacă intarziati mai mult de 15 min, va rugam sa ne anuntati pentru a găsi cea mai bună variantă pentru Dvs.

✅ Clienții vor purta mască și mănuși de unică folosință.

✅ La intrarea in salon, clienții au obligația de a respecta regulile impuse de salon privind prevenirea raspandirii epidemiei cu COVID-19.

Vom anunța si alte condițiile de funcționare oficiale recomandate de către autorități de indata ce le vom avea.

In cadrul Saloanelor Marian Cotoi puteti accesa servicii profesionale de frizerie, coafura, tunsoare, vopsit, tratamente de indreptare si regenerare/reconstructie a parului cu keratina, botox si collagen, tratamente anti frizz, tratamente de hidratare a parului.

Sperăm să ne revedem cu bine!

Marian Cotoi – Owner Saloanele Marian Cotoi