Seminar GRATUIT Indreptarea parului cu keratina si tratament cu botox

Saloanele Marian Cotoi seminar tratamente indreptarea si regenerarea parului keratina botox

Ești hairstylist? Ai propria ta afacere sau pur și simplu vrei să-ți perfecționezi cunoștințele? Îți dorești să le oferi clienților tăi cele mai bune servicii?
Vino pe 31 MAI la SEMINARUL GRATUIT susținut de Marian Cotoi, Brand Ambasador al mărcii Honma Tokyo Romania și descoperă cele mai noi și mai revoluționare tratamente de îndreptare și regenerare a părului, Keratina Cofee Premium, H-Brush Botox ori Bixyplastia Plast Hair.

Compania Honma Tokyo a intrat în anul 2008 pe piaţa produselor cosmetice pentru păr dar s-a extins destul de repede în toţi aceşti ani, devenind NR 1 în Rusia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Spania, Portugalia, Olanda, Franţa, America de Sud.

Honma Tokyo s-a axat pe calitatea produselor, astfel acestea nu conţin formalină, formaldehidă sau derivaţi ale acestora.

Produsele Honma Tokyo se remarcă printr-un timp scurt de acţionare în doar 20 de minute, clientul nu mai trebuie să stea 72 ore cu soluţia în par.

În cadrul seminarului veţi afla de la Brand Ambassador in România, MARIAN COTOI, toate informaţiile necesare despre produsele Honma Tokyo, instrucţiunile de aplicare si veţi afla acele secrete pe care le cunosc doar meşterii în domeniu!

Teorie + practica!!!

💥💥 OFERTA 💥💥
În ziua desfăşurării workshop-ului veţi putea achiziona produsele Honma Tokyo la un preţ redus!!!

Inscrierile la workshop sunt limitate.

Pentru programare: 0728265661.

Pentru cazare recomandam:
www.cazare-visavis.com
Hotel Razvan (3*)
Hotel Tripoli (3*)
Day Residence Apartment
Green Apartment
Zava Boutique Hotel
Eden Boutique Hotel