Seminar Specializare – Tratamente keratina si botox Honma Tokyo

Tratamente cu keratina si Botox Honma Tokyo
Marian Cotoi Brand Ambasador Honma Tokyo in Romania

Honma Tokyo este cel mai apreciat brand de produse cosmetice de ultimă generație, pe bază de keratină şi botox, pentru îndreptarea şi regenerarea părului.

Tratamentele Honma Tokyo combină avantajele keratinei braziliene cu inovațiile din tehnologia japoneză, pentru a obține produse de calitate superioară, ce sunt înregistrate şi acceptate pe piața Europeană, pe care au cucerit-o cu rapiditate.

Seminarul va fi format din două părţi:

🔹️teorie: vom vorbi despre structura firului de par, despre compozitia chimica a produselor Honma Tokyo si cum actioneaza ele pe diverse tipuri de par, va vom oferi exemple si vom discuta despre modul in care aceste tratamente pot fi combinate pentru a beneficia de cele mai eficiente tratamente de indreptare si regenerare a parului
🔹️practica: în partea practică a seminarului nostru vom face trei proceduri cu produse diferite

In cadrul evenimentului, veti primi la alegere urmatoarele seturi pe care le puteți testa şi voi acasă sau la salon:

✔ Kit Keratina Coffee Premium 150 ml
✔ Keratina PlastHair Bixyplastia Kit 150 ml
✔ Kit H-Brush Botox 150 ml
✔ Kit Keratina Organică Coffee Green 150 ml

Dacă aveți timp să studiați produsele pe site-ul www.HonmaTokyo.ro şi vă puteți decide cu produsul dorit, vă rugăm să ne anunțați din timp preferința voastră, pentru a vă rezerva kit-ul dorit (mesaj privat).

✏ Vă puteți înscrie trimițând mesaj privat pe pagina de Facebook a Academiei https://www.facebook.com/academiamariancotoi/.
Locul vă este garantat doar după achizitionarea minimum a unui set de produse din cele mentionate mai sus și a confirmării noastre.

Hairstylist-ul Marian Cotoi Brand Ambassador in Romania al gamei de produse profesionale HONMA TOKYO şi reprezentanții companiei Honma Tokyo in Romania vă vor dezvălui toate secretele.

❗ La finalul seminarului, veți primi un certificat de specializare in efectuarea tratamentelor de indreptare si regenerare a parului cu keratina si botox, înregistrat la Honma Tokyo România.

❗Doar stilistii cerificati vor avea dreptul de a comanda produsele Honma Tokyo.

Pret: 300 lei (include un kit de tratamente de 150 ml la alegere)

👉👉 Acest eveniment este oferit hairstyliştilor care doresc să se specializeze în utilizarea produselor Honma Tokyo şi să ofere clienţilor servicii de ultimă generaţie.

Locatie: Academia de Coafura Marian Cotoi Bucuresti, Strada Austrului 54, Sector 2

Data urmatorului seminar: 30 Aprilie 2020 https://www.facebook.com/events/492709671429068/

☎️ 0723 318 071 sau 0744 609 028
🗨 Mesaj privat pe pagina de Facebook a Academiei