Tratamente de indreptare si regenerare par cu keratina si botox Bucuresti si Craiova

Cele mai inovative tratamente de indreptare si regenerare a parului cu keratina, botox si colagen de la Honma Tokyo le gasim si la saloanele hairstylist-ului Marian Cotoi, Brand Ambasador in Romania.

Tratamentul cu keratina este solutia inovativa care indreapta parul in timp ce il și hraneste, ii da corp, stralucire si luciu. Trtamentul indreapta firul gros, rezistent, cret, care necesita o hidratare si un tratament mai riguros.

Tratamentele cu Bixyplastia, care este combinatia perfecta intre keratina si botox, se potrivesc pentru  tipurile de par European, grosime medie, ondulat si putin ondulat. Produsul indreapta foarte bine firul de par, dar in acelasi timp il regenereaza si lasa aspectul de “oglinda”. Efectul de par perfect neted se va mentine pana la 4 luni.

Tratamentele cu botox reconstruieste firul de par si restaureaza elasticitatea, rezistenta, stralucirea si volumul pierdut in urma procedurilor chimice. De asemenea, acest tratament reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care isi doresc un par hidratat, matasos, lucios, dar nu vor sa renunte la buclele naturale. La acest tratament, rezultatul se obtine in 30 minute, nu mai e nevoie de asteptat 72 de ore si iar efectul tratamentului dureaza 3-4 luni.

Un alt tratament cu keratina si colagen, de aceasta data, se potriveste pentru îndreptarea unui păr de grosime subțire până la mediu, foarte creț și deshidratat si totodata ofera rezultate excelente in hidratarea, îndreptarea si regenerarea unui păr fin, fragil, poros și deteriorat. Efectul tratamentului se mentine circa 4-6 luni.

Tratamentul cu Keratina organica, Coffee Green, Nanoplastia, se poate aplica pe părul femeilor gravide, care alăptează sau copiilor si este recomandat pentru toate tipurile de par. Tratamentul lasa mai mult volum parului, insa combinat sau complementar la celelalte tipuri de keratina are un efect mai puternic de îndreptare și o durată mai lungă de menținere a tratamentului.

Tratamentele se pot efectua in saloanele din Bucuresti, Strada Austrului 54, sector 2, telefon 0728265661, program J-S 9-21 sau din Craiova, Strada Ulmului 24A, telefon 0744609028, program L-Mi 9-21.

Durata procedurii in salon este intre 3-6 ore in functie de lungimea, desimea, structura si porozitatea firului de par. Tratamentele se fac in aceeasi zi cu vopsitul sau la o distanta de minim 10 zile intre cele 2 proceduri.

Tratament keratina cu colagen indreptare intindere par Honma Tokyo Salon Marian Cotoi Bucuresti Craiova
Bixyplastia Passion Fruit Salon Marian Cotoi
Salon Marian Cotoi Bucuresti Craiova Honma Tokyo intindere hidtratare indreptare par
Tratament pentru regenerarea restructurarea hidratarea parului Honma Tokyo Bixyplastia
Tratament regenerare si restructurare par Hidratare par Botox roz Honma Tokyo