Tratamente indreptare si regenerare a parului

Tratamente pentru indreptarea si regenerarea parului Honma Tokyo Professional

Honma Tokyo este cel mai apreciat brand de produse cosmetice pentru par in Russia (nr 1), Ucraina (nr 1), Italia, Emiratele Arabe Unite, UK, Olanda, Frana, Portugalia, Australia, America de Sud. Produsele Honma Tokyo sunt produse si importate din Brazilia, dar sunt facute dupa tehnologia japoneza. Acestea nu contin formlina, fomaldehida sau derivati, astfel nu dauneaza in nici un fel sanatatii dvs. Aceste produse nu au miros intepator si sunt potrivite atat pentru femeile insarcinate cat si pentru copii.

Avantajul semnificativ al tratamentelor Honma Tokyo constă în timpul scurt de acţionare a produsului, părul poate fi spălat după doar 20 de minute.

 

honma tokyo marian cotoi

Coffee Premium All Liss este cel mai puternic produs pentru indreptarea parului al companiei Honma Tokyo.tratamente indreptarea parului marian cotoi

Acesta a fost special conceput pentru buclele rebele care necesita o hidratare si un tratament mai riguros, astfel reuseste sa indrepte chiar si parul afro. Coffee Premium All Liss – produs destinat pentru îndreptarea părului care necesită un efort mai mare, precum părul gros, creţ, rebel, foarte umflat, dezordonat,afro. Coffee Premium conţine o mulţime de uleiuri, acid glutamic- aminoacidul de bază din firul de păr, care lasă parul drept , lucios şi mătăsos. Rezultatele se menţin pănă la 6 luni.

 

Produsul Coffee Premium este bogat in proteine si aminoacizi. De asmenea in compozitia sa intra extract de cafea si polimeri cationici care actioneaza de la cuticula firului de par spre cortex, restructurandu-l, hidratandu-l, reducandu-i porozitatea si creand un strat protector (film) deasupra firului de par. Dupa Coffee Premium all liss parul dvs va capata un aspect neted, matasos si lucios.

Tratament de indreptare a parului cu keratina

 

honma tokyo marian cotoi h brush_2H-Brush Botox Capillar produsul minune al companiei Honma Tokyo, care reuşeşte să regenereze cel

tratamente botox h brush honma tokyo marian cotoi

mai deteriorat fir de păr (firul fragil, ars, poros, cu tendință de rupere). Această procedură reprezintă o reconstrucţie termică a firului de păr, HBRUSH reuşeşte să refacă legăturile disulfidice din firul de păr datorită conţinutului mare de cistină. În plus HBRUSH conţine pigmenţi violeţi care reduc efectul de galben din păr în urma decolorării, iar părul închis la nuanţă păstrează o nuanţă bogată.

Procedura Botox Capillar este permisă doamnelor însărcinate. Rezultatele se menţin până la 3 luni.

H-Brush Botox Capillar este un sistem inovator care contine N-acetil cisteina, Luna-Matrix, elastina, ceai verde si ulei de pracaxi care reconstruiesc firul de par si restaureaza elasticitatea, rezistența, stralucirea si volumul pierdut in urma procedurilor chimice.

 

honma tokyo marian cotoi BIXYPLASTIA_2

PLASTHAIR BIXYPLASTIA– produsul revoluţionar al companiei Honma Tokyo.

tratament indreptare par salon coafura marian cotoi

Acesta reprezintă combinaţia perfectă dintre botox şi keratina. Bixyplastia reuşeşte să îndrepte foarte bine firul de păr subţire, ondulat,blond deteriorat dar de asemenea datorită conţinutului mare de uleiuri din Amazon şi cistinei are o putere mare de regenerare. Bixyplastia oferă un confort maxim pentru meşter, precum nu deranjează în nici un fel în momentul aplicării produsului. Secretul produsului constă în faptul că în dependenţă de metoda de aplicare, acesta poate acţiona atât ca botox, cât ca keratina. Rezultatele se menţin până la 4 luni.

Tratament de indreptare a parului cu bixyplastia

Produsele profesionale Honma Tokyo au o soluţie pentru problema fiecărui tip de par si multiple beneficii:

  • Soluţiile Honma Tokyo nu sunt toxice
  • Clienta se poate bucura de rezultat în cel mai scurt timp
  • Procedurile de îndreptare/botox sunt permise în aceeaşi zi  cu vopsitul
  • Rezultatele se mentin intre 3-6 luni

 

honma tokyo marian cotoi BIXYPLASTIA

tratamente botox salon coafura marian cotoi

ÎNTREȚINERE

Utilizând gama profesională de șampoane, balsamuri și măști de păr pentru întreținerea tratamentului cu Keratină și Botox veți reuși să păstrați efectele extraordinare ale tratamentelor pe o perioadă cât mai lungă.