Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.gds.ro/

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“Vedetele feminine autohtone ne-au obisnuit ca intr-o perioada foarte scurta sa treaca de la parul scurt la unul mai lung. Secretul lor este acum la indemâna oricui: extensiile de par. Stilistul Marian Cotoi a acceptat sa vorbeasca despre avantajele si dezavantajele procedurii de extensie a parului.

Nu trebuie sa asteptati câtiva ani pentru a avea un par lung pâna la solduri. Daca apelati la extensiile de par, in numai patru ore puteti avea cosite ca ale Ilenei Cosânzeana. „Procesul in sine este destul de migalos. Consta in alipirea fiecarei mese de par cu cheratina si de aceea dureaza câteva ore. Important este insa ca, la sfârsit, când se uita in oglinda, clienta este foarte mândra de rezultat. Am observat ca extensiile de par influenteaza starea psihica a femeilor“, a precizat Marian Cotoi.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 21 decembrie 2023