Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Te rugam lasa o recenzie salonului Marian Cotoi Bucuresti

Apreciem ajutorul tau

Ne bazam pe recomandari verbale si parerile de pe Internet.

Va rugam sa ne ajutati sa creștem și sa oferim în continuare cel mai bun nivel de servicii pentru dvs. și familia dvs., lasând o recenzie pentru noi pe urmatoarele site-uri web. Apreciem cu adevarat ajutorul dvs.!

Google

Puteti gasi detaliile noastre facând clic pe imaginea de mai jos. Pe noua pagina Google care se deschide, va rugam sa selectati caseta din dreapta unde veti gasi butonul „Scrieti o recenzie”. Veti avea nevoie de un cont Google gratuit pentru a face acest lucru, dar este simplu de configurat.

Facebook

De asemenea, am aprecia o recenzie pe Facebook. Pur și simplu accesati pagina noastra de Facebook facând clic pe imaginea de mai jos, apoi selectati linkul din meniul din stânga dupa ce v-ati conectat la contul dvs.

Apreciem cu adevarat timpul acordat si va multumim ca ne-ati ajutat salonul sa prospere!

Echipa Marian Cotoi Bucuresti

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024