Google Rating
5.0
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Coafor

COAFURA este o ARTA si toate tipurile de ARTA necesita PASIUNE si RABDARE
— Marian Cotoi

Felul in care iti aranjezi parul poate spune multe despre personalitatea ta, reprezentand o caracteristica importanta a fiecarei persoane.

Cel mai important pas pentru obtinerea unui look superb este tunsoarea pusa in forma de coafura potrivita. Realizata in mod corespunzator, aceasta are capacitatea de a pune in valoare trasaturile, de a ascunde anumite defecte, de a completa stilul vestimentar.

Lasa-te pe mana hairstylist-ului Marian Cotoi pentru a beneficia de inconfundabilul sau stil. De asemenea, vei beneficia de un diagostic profesional precum si de sfaturi pentru intretinerea parului tau.

Pentru mai multe informatii

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024