Google Rating
4.8
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Saloanele Marian Cotoi - Bucuresti

Ca să ajungi în starea perfectă și să te bucuri de unul dintre cele mai cochete saloane de frumusete din București, ar trebui să faci o plimbare pe jos. De la Hala Traian o iei pe strada Tepes Voda din dreapta bisericii, agale, în tihnă. Vara, admiri casele cu mici grădini pline de verdeață și asta pe fondul ciripitului de păsărele. Dar, e perfect și dacă plouă, pentru că vei gasi strădute cochete, linistite.

Dupa vreo 200 m de mers, cotești la stanga și la numărul 54 pe strada Austrului, vei găsi pe partea stanga semeata o vila cocheta cu gard si gratii la geamuri din fier forjat.Aici te asteapta ambientul aristocrat al salonului de frumusete al hairstilistului Marian Cotoi.

Pasind inauntru nu te simți într-un loc public, ci ai impresia că ai pășit în casa unui prieten. Ți-aș putea scrie mult mai multe, cum ar fi despre ambientul interior, muzica aleasa si alte bunatati cu care esti servit, insa am sa pastez aceste curiozitati si te las sa le descoperi la fata locului.

"Am apelat la serviciile acestui salon în București pentru un tratament cu botox și keratină. Experiența a fost extraordinară!"

Citeste toate recenziile

"Am căutat mult un hair stylist care să dea o formă potrivită părului meu și în sfârșit, la salonul Marian Cotoi am găsit tot ce-mi doream! A fost răsfăț total!…"

Citeste toate recenziile

"M-am programat pentru un tratament de regenerare si indreptare si am inceput in jurul orei 15. A durat 6 ore si am fost placut impresionata de profesionalismul si rabdarea persoanelor…"

Citeste toate recenziile

"Un adevărat profesionist! Apelați cu încredere!"

Citeste toate recenziile

"Multumesc Marian Cotoi pentru cel mai sanatos si stralucitor par lung :) De fiecare data cand ajung in salon, imi schimb starea de spirit si plec multumita si cu zambetul…"

Citeste toate recenziile

"Va mulțumesc pentru experiență frumoasă de care am avut parte ,profesionalism și produse de o calitate deosebita. Recomand cu drag și încredere!"

Citeste toate recenziile

"M-am programat la salonului dn-ului Marian Cotoi pentru o schimbare..tot ce va pot zice este că sunt super încântată, aici am găsit profesionalism,oameni minunați..Recomand cu mare drag !!! Nu veți…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024