Google Rating
5.0
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Saloanele Marian Cotoi - Craiova

Hairstylistul Marian Cotoi va asteapta la salonul din Craiova intr-un decor de poveste!

“Ca obiectiv principal, mi-am propus sa ofer clientilor mei din Craiova si nu numai, servicii de calitate, la preturi accesibile, intr-un ambient cat mai placut si relaxant. Doresc ca fiecare client nou venit la salonul meu sa devina imediat unul dintre clientii mei fideli.” (Marian Cotoi).

Situat intr-o zona superba, aproape de centru Craiovei, Salonul Marian Cotoi ofera servicii de COAFURA si FRIZERIE in fiecare saptamana, in zilele de LUNI, MARTI intre orele 9-21 si MIERCURI intre orele 9-18.

Programari la telefon 0744 609 028.

Va asteptam cu drag intr-un ambient creat special, la care se adauga o muzica buna si unde puteti savura aroma unei cafele sau a unui ceai in timp ce beneficiati de cele mai bune servicii din partea maestrului Marian Cotoi!

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024