Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.apropotv.ro/

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“Perseverenta si tehnica sa nu au lasat sa astepte rezultatele bune si recunostinta specialistilor din domeniu, Marian fiind de multe ori nominalizat si premiat la numeroase concursuri de gen.

Stiati ca Marian a fost hair – stylistul trupei Andre, in 2001?

Dupa aceasta colaborare a lucrat alaturi de Catalin Botezatu, Wilhelmina Arz, Agnes Toma, Turoiu Udrea, Cristophe Guillarme, Rianna de Witte, George Hojbota, Dorin Negrau, Mircea Barbulescu.

Printre vedetele care au avut coafuri by Marian Cotoi se numara Alina Sorescu, Andreea Banica, Cristina Rus, Cristina Spataru, Gina Pistol, Geanina Corondan, Trident, dar si alte vedete si modele.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024