Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.apropotv.ro

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“In caz ca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita, dar iti doresti sa schimbi ceva, la tine. Avem de acum un nou salon de hair & beauty!

Marian Cotoi a reusit sa aduca in salonul sau numeroase vedete autohtone precum Tavi Colen, Iuliana Marciuc, Crina Matei, Florentina Opris, Vali Craciunescu, Angela Rusu, Elisabeta Lipa, Monica Iagar, Ana-Maria Branza (Campioana Olimpica la scrima, la Beijing), Viorica Susanu (Campioana Olimpica la canotaj, la Beijing) si multi altii.

Marian Cotoi este si cetatean belgian, fiind absolvent al Institutului de Bioestetica si Coafura “Pitteurs”, Liege, Belgia.

In ultimii ani, Marian, s-a impus ca un veritabil brand. In cele doua saloane ale sale a lucrat doar cu echipe de profesionisti pe care el i-a fosrmat in cadrul Academiei “Marian Cotoi” – “StilArt” by Marian Cotoi (Craiova).

Intre 2002 si 2003 a fost Ambasador “L’Oreal” Romania, director artistic “Vitality’s) (2004 – 2007) si este director artistic “Goldwell”.

Specializarile sale in domeniul hair & beauty au fost realizate atat in Romania, cat si in Belgia.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024