Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.libertatea.ro

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“”Elena Udrea este o femeie frumoasă, cu o fire dinamică și un look mai modern ar avantaja-o. Dacă ar apela la serviciile mele i-aș recomanda altă coafură, care ar schimba-o total, evident, în bine. Pentru un hairstilist este foarte important să creeze un stil adecvat personalității clientului. Stilul îl construim pentru a înobila imaginea clientului iar acesta se realizează și pe gustul și viziunea acestuia”, ne spune Marian Cotoi, hairstilistul care a convins multe vedete să se lase pe mâna lui. La el au apelat vedete precum: Iuliana Marciuc, Adriana Bahmuțeanu sau Crina Matei. Tot el a convins-o pe Ana Maria Prodan la un moment dat să-și întindă părul sau să poarte un look în stil afro. Cea mai dificilă colaborare a fost cu regina R&B.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 21 decembrie 2023