Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.gds.ro/

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“Hair-stylist-ul craiovean Marian Cotoi a părăsit Bănia pentru a lucra, la Bucureşti, într-unul dintre saloanele Getei Voinea. Dat la o parte, în nenumărate rânduri, de la diverse manifestări doar din cauza statutului său de “provincial”, Marian Cotoi a ales să colaboreze, pentru o perioadă, cu “hair-stylist-ul vedetelor”, Geta Voinea, dar numai pentru a-şi urma visul, acela ca propriul său brand să depăşească graniţele Olteniei şi să fie recunoscut la nivel naţional. Marian Cotoi nu şi-a înstrăinat, însă, afacerile din Bănie ci le-a lăsat, după cum el însuşi spune, “pe mâini bune”.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024