Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.femeiastie.ro

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“FemeiaStie.ro: Care sunt principalele tendinte pe care le regasim in 2012 la coafuri si tunsori?
Marian Cotoi: Natura continua sa fie sursa de inspiratie pentru crearea noilor trenduri. Podiumuri celebre din New York, Berlin, Milano, Paris si Londra au aratat ca, in acest an, tema “fashion” se centreaza pe JOY FOR LIFE (bucurie pentru viata). Din acest punct de vedere, natura are cele mai frumoase forme si culori.

FemeiaStie.ro: Se mai poarta suvitele? Ce noutati exista la acest capitol?
Marian Cotoi: Sigur ca da, in continuare, se poarta suvitele. Descoperiti combinatii de culori extravagante cu explozii de viata. Trendul de anul acesta aduce culori incitante cu noi contraste de umbre care vin sa defineasca surprinzator noile lookuri.

FemeiaStie.ro: Multe femei adora sa poarte o tunsoare cu breton. Personal, imi place bretonul asimetric. Ce variante de breton regasim in aceasta vara?
Marian Cotoi: Bretonul este prezent pe podiumurile prezentarilor de moda si in acest sezon. Si, nu intamplator, el se adapteaza cu usurinta oricarei situatii, indiferent de stilul abordat sau de lungimea parului. Se poarta deci bretonul drept si bine conturat, cel asimetric sau “neglijent”… Nu ramane decat sa alegeti lookul dorit!”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024