Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.foartebune.ro

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“Marian Cotoi un salon de infrumusetare de care te indragostesti !

Aflandu-ma in Bucuresti undeva pe langa Hala Traian mi-am adus aminte ca in zona are salonul de hair style cunoscutul Marian Cotoi ( fie vorba intre noi unul dintre marii artisti contemporani hairstylisti din Romania) si cum nevoia te impinge (adica parul mare trebuie scurtat si aranjat ) am zis sa ii fac o vizita.

La nici 50 m de intersectia str Traian cu Calea Calarasilor , am facut la dreapta din str. Traian pe strada Tepes Voda si la a doua strada la stanga (dupa str. Visinilor) am intrat pe str. Austrului, imediat pe partea stanga am ajuns la numarul 54.

Aici fix la intrarea cu porti metalice in stil venetian se arata o casa cocheta cu arhitectura deoasebita parca special facuta sa tina ascunse frumoasele modele de coafuri create de maestru.

Sun la interfon si o voce feminina calda si suava ma pofteste inauntru.

Odata intrat in livingul acestui salon cu aer regal, sobru si impunator prin mobilierul stil prezent acolo unde trebuie, ma intampina si o muzica cu vibratii lente ce te duce spre povestile Seherezatei.

Atmosfera excelenta as spune te deconecteaza de infernul si grijile orasului.

Cum maestrul Marian Cotoi este in plina finalizare a unei coafuri de onomastica si sunt nevoit sa mai astept cateva minute am acceptat din noianul de oferte tentante un ceai de fructe exotice.

Si daca credeti ca m-am plictisit , nici vorba ………. pe canapeaua confortabila pusa la dispozitie publicului in asteptare ma asteapta multe reviste de citit …. de moda si mult cancan ….

Ma pun pe lecturat cu un ochi pe miscarile maestrului nu de alta dar curiozitatea ma impinge sa vad live transformarile firelor de par in adevarate asezari artistice de la acea doamna ce se vrea transformata intr-o lady de sarbatoare !

Pana sa va povestesc cum a decurs tunsul la salonul Marian Cotoi iata si cateva despre maestru:

Daca vreti sa fiti in trend cu ceea ce se poarta, daca vreti sa va definiti sau sa va redefiniti un stil care sa fie in trend dar si adaptat fizionomiei dvs, a stilului dvs de viata, personalitatii dvs, daca vreti sa aveti parte de cele mai bune tratamente si sfaturi referitoare la podoaba capilara, aveti in Marian Cotoi unul dintre cei mai buni si renumiti profesionisti din tara.

Marian Cotoi este mesagerul unei viziuni evoluate de coafura creand fascinatie si armonie in saloane, podiumuri de prezentare si show-uri de coafura. Este un artist si un mesager original al frumosului, impunandu-se in ultimii ani ca un brand veritabil.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024