Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.brosnor.com

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“L-am cunoscut intr-o toamna frumoasa, la inceputul afacerii mele cu BrosNor, gratie Academiei de Coafura pe care o conduce.

Am avut norocul sa devin model in cadrul Academiei de Coafura. De atunci au trecut aproape doi ani. Doi ani in care Maestrul a creat un stil unic, in concordanta cu evolutia brand-ului pe care l-am creat. Azi, suntem parteneri, azi ma pot mandri cu un parteneriat cu Saloanele pe care le conduce si am onoarea de a ma bucura de serviciile premium pe care le ofera.

Parul tau are nevoie de el, draga mea, pentru ca el este singurul stilist din Romania care iti poate oferi totul: tunsoare, culoare si mai presus de toate fericirea stilului regasit.

Cand vorbim despre stil, in functie de tinuta si ocazie, in 2018 abordam coafuri de zi cat se poate de naturale, cu volum, putin ondulate, decoafate, care sa nu creeze o imagine sofisticata si sa impuna o tinuta anume.

Tinutele business trebuie sa fie mai ingrijite, tinand cont de aspectul exterior si de fizionomie, se pot face anumite tapaje lateral sau in crestetul capului pentru a da amploare si volum.

Coafurile clasice raman in trend, mai cuminti mai asezate, parul fiind dus si prins la spate ca un melc ca sa creeze lejeritate, sa se miste cat mai natural intr-o costumatie office.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024