Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.kfetele.ro

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“Cu o cariera de invidiat in industria infrumusetarii, Marian Cotoi conduce doua saloane de coafura care-i poarta numele si urmeaza sa deschida propria Academie de Coafura in aceasta toamna.

N-ar fi reusit sa ajunga asa departe fara experienta de a lucra in afara granitelor si numeroasele cursuri de specializare la care a luat parte.

Cursurile de specializare s-au dovedit utile si pentru incursiunea lui in lumea afacerilor. “In cadrul Institutului de Bioestetica si Coafura Pitteurs din Liege, Belgia am facut un curs de managementul afacerii, lucru care m-a ajuta foarte mult in conducerea propriului business.

L-am intrebat pe Marian Cotoi cat de acerba este concurenta in acest domeniu. “Desi exista sute de saloane de coafura, numărul profesionistilor care se remarca in hair-styling este foarte mic, tocmai pentru ca amprenta (brandul) se construieste greu si presupune o perioada indelungata marcata de rabdare, perseverenta, formare si, mai ales talent. Astazi, domeniul infrumusetarii este mai dezvoltat decat oricand avand in vedere preocuparea oamenilor pentru imaginea lor. Deci cu siguranta, mai este loc pentru alte saloane.””

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024