Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.libertatea.ro

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“Cea mai frumoasă “Fată de la Pagina 5” a anului 2009, Raluca Potecaru, a “încăput”, de curând, pe mâna lui Marian Cotoi, unul dintre cei mai în vogă hair-stilişti din România. Proprietarul salonului cu acelaşi nume, Marian Cotoi, i-a schimbat look-ul vedetei noastre care se pregătea pentru o şedinţă foto, realizându-i o coafură extrem de sexy, ce se încadreazăîn ultimele tendinţe de la Tokyo şi Berlin pecare stilistul le propune pentru acest sezon. “Nu-mi venea să cred că sunt eu când m-am uitat în oglindă şi am văzut transformarea. De acum înainte o să apelez doar la serviciile sale”, ne-a declarat Raluca, posesoarea unui păr lung de un metru. “Am încredere în Marian şi doar pe el îl voi lăsa să mă tundă”, a mai completat frumoasa Raluca.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024