Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.brosnor.com

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“O experienta unica oferita de catre un profesionist desavarsit

Cam asa s-ar descrie ceea ce simti atunci cand pasesti intr-o poveste: povestea daruita cu pricepere si maiestrie de catre Marian Cotoi, un profesionist cu valori, bine structurate, reflectate in seriozitatea cu care isi trateaza fiecare client in parte.

Asa cum chiar el insusi spune, este o persoana care a reusit sa ajunga in prezent, facand lucrurile “cu daruire, perseverenta, munca si incapatanare”, iar aceste atribute se oglindesc in fiecare zambet al clientilor care pleaca multumiti de la el.

Aici lumea este doar a ta, pentru cateva ore te simti ca o zana. Din momentul in care ai pasit pe taramul magic, in care fiecare lucru este in armonie, culorile in echilibru cromatic si atmosfera diafana, ca un vis, incepe magia.

Te intampina, surazator, cald, cu o strangere de mana si multa amabilitate. Esti invitata sa te asezi in fata unei oglinzi din alte vremuri care face parte din setul de mobilier distins, pe care il vei remarca negresit.

Esti servita ca o regina…Te simti feminia si atragatoare prin insasi faptul ca esti tratata cu eleganta si politete.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024