Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.click.ro/

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“Coafura unei vedete a devenit cartea ei de vizită! Însă nu multe vedete ţin cont de acest lucru! Stilistul Marian Cotoi a analizat pentru Click! coafurile celor mai râvnite vedete de la noi. Rezultatul? „Un dezastru. Rădăcini nevopsite, extensii lipite de păr, coafuri fixate cu gel şi păr ars din cauza decoloratului excesiv”, ne-a spus specialistul.

Conform acestuia, Andreea Marin are părul cu aspect nespălat iar Cristina Rus este victima părului ars din cauza vopselei. Iată ce are stilistul să le „reproşeze” vedetelor în materie de coafuri.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024