Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Interviu Marian Cotoi in https://www.gds.ro/

Puteti citii o parte a interviului aici. Pentru interviul integral, click aici.

“Părul este cel care ne face ultimele probleme înainte de a ieşi pe uşă şi tot el dă un plus de splendoare. Tocmai de aceea îngrijirea şi aspectul părului nu trebuie neglijate.

Iată câteva indicaţii generale pe care să le urmaţi când vă pregătiţi de o ieşire, pentru o cât mai bună armonie în ceea ce priveşte aspectul general.

Asortarea culorii părului cu îmbrăcămintea. Relaţia trebuie să fie inversă. Marian Cotoi, hair-stylist, este de părere că îmbrăcămintea trebuie asortată cu părul, dar nu trebuie creată o regulă. „Pentru păr se alege o culoare care vă reprezintă. O culoare care vă face să vă simţiţi bine şi care vă pune în evidenţă frumuseţea. Îmbrăcămintea, de asemenea, trebuie aleasă tot ca să vă simţiţi bine, dar nu este o regulă. Sunt cazuri excepţionale când se poate recurge la combinaţii asemănătoare de culoare“, a mai spus Marian Cotoi. Pentru cele care doresc să fie în pas cu moda, toamna aceasta se poartă bejurile, de la cele mai deschise nuanţe la cele mai închise, cenuşiu, caramel sau combinaţii de două nuanţe apropiate.

Asortarea coafurii cu îmbrăcămintea. Părul se poate aranja în funcţie de stilul propriu, cu care suntem obişnuiţi în fiecare zi. Hair-stylistul a dat exemplu de câteva coafuri: tapaje, împletituri, cocuri, floricele, mici agrafe cu bijuterii. „Se poate crea la salon orice stil dorit. Totul ţine de preferinţele fiecărui client. Se poate crea chiar şi o neglijenţă studiată pentru cei care au un stil nonconformist“, a fost de părere specialistul.”

Întoarce-te la Presă

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024