Tratament Detoxifiere Intensiva Par si Scalp H-Detox Prime Honma Tokyo

Pregătire păr pentru tratament îndreptare cu Keratină sau regenerare cu Hair Botox Honma Tokyo.


Trament Detoxifiere Păr H-Detox Prime este eficace pentru reducerea producției de sebum la rădăcină și regenerarea intensivă a părului deteriorat.

Tratamentul revitalizează părul afectat de produse chimice sau procedee mecanice și pregătește părul pentru un nou proces.

Conține ingrediente bio-active marine și ingrediente bio-active din castravete, mere și lămâi. Toate acestea participă la procesul de detoxifiere și regenerare a părului și totodată îi conferă strălucire, moliciune, elasticitate și protecție UV.

Se recomandă urmarea acestui tratament timp de 3-4 ori la interval de 15 zile pentru atingerea rezultatului maxim, iar ulterior o dată pe lună pentru întreținere.

Pentru pregătirea părului înainte de tratamentul cu keratina braziliana sau hair botox se va face 1 sau 2 tratamente cu H-Detox prima la interval de 7 zile, apoi dupa 5-7 zile tratamentul cu keratina. 

Dupa perioada indicată de producător, cănd efectul tratamentului cu keratina sau hair botox e pe final, iarăsi se recomandă efectuare a 1-2 tratamente cu H-Detox Prime înainte de următorul tratament cu keratină.