Google Rating
5.0
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Bio Colagen Coconut – Nanoplastie

Tratamentul Bio Keratina cu Colagen este noua generație din 2019 pentru bio indreptarea și hidratarea intensiva a părului de la Honma Tokyo.

Keratina organica este un produs inovator ce hidratează intens firul de păr cu ajutorul uleiului de cocos și colagenului hidrolizat care îndrepată și oferă un luciu deosebit. În timpul tratamentului nu face miros iritant, dimpotrivă va genera un miros intens și plăcut de cocos.

Cu acest produs inovator putem să-i redam părului un aspect mătăsos și lucios, elasticitate și un look de invidiat doar într-un singur pas și în deplin comfort!

Efectul se menține până la 3 luni și este progresiv odată cu repetarea tratamentului.

După repetarea tratamentului de 3-4 ori la interval de 3 luni, acesta se va menține drept pe o perioada de până la un 1 an!

Pentru mai multe informatii

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024