Google Rating
5.0
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Gama De Produse Home Care

Utilizând gama profesională de șampoane, balsamuri și măști de păr pentru întreținerea tratamentului cu Keratină și Botox veți reuși să păstrați efectele extraordinare ale tratamentelor pe o perioadă cât mai lungă.

 

Coffee Care Strong

Sampon si Balsam Hidratant – Coffee Care Strong 300ml Curăță delicat părul deteriorat, aspru, poros și rebel. Formula cu Extractul Glicolic de Boabe de Cafea și Colagen oferă stralucirea și elasticitate părului, crează un strat de protecție fără greutate, conferă rezistență părului și un aspect sănătos.

 

Coffee Care Light

Sampon si Balsam Coffee Care Light 300 ml – Potrivit pentru îngrijirea unui păr deshidratat şi rebel. Extractul de cafea şi miere hidratează intens părul, crește elasticitatea și îi conferă o străluncire intensa.

 

H-Tea Tree

 

Sampon si Masca par gras si deteriorat – H-Tea Tree 300ml

Este conceput pentru părul gras la rădăcină, iar pe restul lungimii fiind uscat si deteriorat. Reduce eliminarea excesivă de sebum și revitalizează părul.

H-Teace

 

Sampon si Masca cu Keratina H-Teace 300ml    Setul de îngrijire H-Teace conține doza extra de keratină și ajută la regenerarea și hidratarea parului deteriorat care a fost supus traramentelor chimice. Ajută la revitalizarea părului ce a fost decolorat, vopsit sau a avut permanent.

H-Brush Care

 

Sampon, Balsam si Masca Prelungire Efect Keratina – H-Brush Care 300ml  Conține Ulei de Pracaxi, Extract de Cireșe, amino azici, keratină și alte ingrediente bio-active care hidratează și regenerează intensiv firul de păr, menținându-i elasticitatea și viogoarea după tratamentele cu keratină și prelungește efectul acestora.  Nu conține sare – NaCl sau parabeni.

 

Argan Perfect Care

 

Sampon , Balsam si Masca Nutritiva – Argan Perfect Care 300ml    Pentru toate tipurile de par, hraneste intens parul, restabilște keratina pierdută din cuticulă, revitalizeaza, ofera luciu si elasticitate. Nu contine sare si parabeni. Potrivit pentru utilizare dupa tratamentele cu keratina sau b.tox de par.

NutriBlond

Sampon si Balsam Nuantator NutriBlond 300ml Pentru părul blond și gri. Pigmentul mov reduce nuanța galbenă și dă o culoare mai rece parului blond.

Pentru mai multe informatii

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024