Google Rating
5.0
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Tratament Coffee Green

COFFEE GREEN – este un proces de bio de indreptare a parului (100% organic) fiind destinat pentru toate tipurile de par, atat pentru copii cat si pentru femei insarcinate, reusind sa indrepte inclusiv pentru parul cret afro, cu rezultate pana la 6 luni.

Sistemul Anti-Age si formula patentata Amino LCC intineresc structura firului de par, ii ofera parului un luciu si netezime deosebita. La suprafata firului de par, Coffee Green creeaza un strat protector (film) care protejeaza parul de influenta factorilor externi. Produsul contine pigment mov care reduce nuanta galbena din parul blond.

MCC

Inainte

MC

Dupa

Sistemul Amino LCC este compus din acid glioxilic, aminoacizi, din proteina hidrolizata, pantenol, uleiuri nutritive precum cupuacu, ulei de susan, avocado,inclusiv faimosul extract din boabe de cafea verde, cunoscut ca o sursa naturala de antioxidanti. Exact acest extract este utilizat ca baza formulei moderne.

In procesul de indreptare a parului nu se simte disconfort sau senzatie de usturime la ochi, spre deosebire de alte produse. Indreptarea parului pe baza de aminoacizi este un adevarat progres in domeniul indreptarii parului.

Pentru mai multe informatii

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024