Google Rating
5.0
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Tratament Coffee Premium All Liss

Coffee Premium All Liss este cel mai puternic produs pentru indreptarea parului al companiei Honma Tokyo.
Acesta a fost special conceput pentru buclele rebele care necesita o hidratare si un tratament mai riguros, astfel reuseste sa indrepte chiar si parul afro.

Coffee Premium All Liss este destinat pentru îndreptarea părului care necesită un efort mai mare, precum părul gros, creţ, rebel, foarte umflat, dezordonat,afro. Coffee Premium conţine o mulţime de uleiuri, acid glutamic- aminoacidul de bază din firul de păr, care lasă parul drept, lucios şi mătăsos.

Rezultatele se menţin pănă la 6 luni.

Produsul Coffee Premium All Liss este bogat in proteine si aminoacizi. De asemenea, in compozitia sa intra extract de cafea si polimeri cationici care actioneaza de la cuticula firului de par spre cortex, restructurandu-l, hidratandu-l, reducandu-i porozitatea si creand un strat protector (film) deasupra firului de par.

Dupa tratamentul cu Coffee Premium all liss parul va capata un aspect neted, matasos si lucios.

Pentru mai multe informatii

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 21 decembrie 2023