Google Rating
5.0
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Tratament Coffee Premium Collagen

Coffee Premium Collagen – Keratina cu colagen – este un produs exclusiv de la Honma Tokyo, ce oferă rezultate excelente în hidratarea și regenerarea părului prin sinergia elementelor selectate pentru fiecare fază a tratamentului.

Aceasta keratina se potriveste pentru îndreptarea unui păr de grosime subțire până la mediu, foarte creț și deshidratat, dar totodată oferă rezultate excelente în hidratarea, îndreptarea si regenerarea unui păr fin, fragil, poros și deteriorat datorită Pasului 3 PP Protector.

Efectul final va fi un păr deosebit de lucios și drept pentru o perioadă de 4-6 luni.

Pentru mai multe informatii

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024