Google Rating
5.0
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Tratament Detoxifiere Intensiva Par si Scalp H-Detox Prime Honma Tokyo

Pregătire păr pentru tratament îndreptare cu Keratină sau regenerare cu Hair Botox Honma Tokyo.

Trament Detoxifiere Păr H-Detox Prime este eficace pentru reducerea producției de sebum la rădăcină și regenerarea intensivă a părului deteriorat.

Tratamentul revitalizează părul afectat de produse chimice sau procedee mecanice și pregătește părul pentru un nou proces.

Conține ingrediente bio-active marine și ingrediente bio-active din castravete, mere și lămâi. Toate acestea participă la procesul de detoxifiere și regenerare a părului și totodată îi conferă strălucire, moliciune, elasticitate și protecție UV.

Se recomandă urmarea acestui tratament timp de 3-4 ori la interval de 15 zile pentru atingerea rezultatului maxim, iar ulterior o dată pe lună pentru întreținere.

Pentru pregătirea părului înainte de tratamentul cu keratina braziliana sau hair botox se va face 1 sau 2 tratamente cu H-Detox prima la interval de 7 zile, apoi dupa 5-7 zile tratamentul cu keratina.

Dupa perioada indicată de producător, cănd efectul tratamentului cu keratina sau hair botox e pe final, iarăsi se recomandă efectuare a 1-2 tratamente cu H-Detox Prime înainte de următorul tratament cu keratină.

Pentru mai multe informatii

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 29 aprilie 2024