Google Rating
5.0
Google Rating
Marian Cotoi
Instagram Facebook
Saloanele Marian Cotoi - Logo

Tratament H-Brush Botox Capillar

H-Brush Botox Capillar produsul minune al companiei Honma Tokyo, care reuşeşte să regenereze cel mai deteriorat fir de păr (firul fragil, ars, poros, cu tendință de rupere).

Această procedură reprezintă o reconstrucţie termică a firului de păr, H-Brush Botox Capillar reuşeşte să refacă legăturile disulfidice din firul de păr datorită conţinutului mare de cistină.

H-Brush Botox Capillar este un sistem inovator care contine N-acetil cisteina, Luna-Matrix, elastina, ceai verde si ulei de pracaxi care reconstruiesc firul de par si restaureaza elasticitatea, rezistența, stralucirea si volumul pierdut in urma procedurilor chimice.

MCC

Inainte

MC

Dupa

În plus, tratamentul H-Brush Botox Capillar conţine pigmenţi violeţi care reduc efectul de galben din păr în urma decolorării, iar părul închis la nuanţă păstrează o nuanţă bogată.

Procedura H-Brush Botox Capillar este permisă doamnelor însărcinate.

Rezultatele se menţin până la 3 luni.

Pentru mai multe informatii

"Este un hair-stylist adevărat, un trainer deosebit șI cu o răbdare de neimaginat. Mă bucur că am avut șansa de a învăța o meserie mult dorită șI frumoasă de la…"

Citeste toate recenziile

"Ma bucur ca am avut ocazia să am parte de niste profesionalisti pentru parul meu. Dacă vă doriți să faceți o schimbare de look care sa fie wow , Academia…"

Citeste toate recenziile

"Calitate și profesionalism, servicii impecabile"

Citeste toate recenziile

"Am fost la multe saloane, dar acum pot spune că am găsit prin Salonul Marian Cotoi cea ce îmi doream, răbdare, multă consiliere și mult profesionalism. Am fost mulțumită și…"

Citeste toate recenziile

"Mai mult decât excelent! Totul la superlativ !"

Citeste toate recenziile

"Pentru prima data la dumnealui, o experienta plăcută, am fost foarte mulțumită, recomand."

Citeste toate recenziile

"Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Ca orice persoana la asemenea alegeri am temeri, dar observând modul in care erau făcuți pașii am…"

Citeste toate recenziile
  • Copyright © 2024 Saloanele Marian Cotoi®. Toate drepturile rezervate
  • |
  • Site actualizat 21 decembrie 2023